RAKIĆ PROM VELEPRODAJA I DISTRIBUCIJA

Najbolja roba u najboljem prostoru sa najboljim ljudima ka kupcima kojima je to bitno.

Vodeći se ovom vizijom, napravili smo i veliki skladišno-distributivni centar u Rumenci, kapaciteta rashladnih komora od  1.000 tona  (700 t pod ULO režimom). Sa ovim resursima smo počeli sa organizovanom veleprodajom voća i povrća kroz direktnu distribucijom robe našim vozilima do naših kupaca, odnosno maloprodajnih objekata, restorana i kafića. U našem centru se voće i povrće skladišti, sortira, kalibrira i pakuje. Tretiranje postojećih kupaca uz zadržavanje stečenog poverenja vodi nas i ka novim kupcima. Jednostavan put.

Deo naše poslovne odgovornosti je i usklađivanje poslovanja sa HACCP sistemom bezbednosti hrane kroz procese skladištenja, pakovanja, transporta i distribucije.

U međuvremenu smo organizovali i direktan uvoz južnog voća, takođe da sada već imamo veliko iskustvo u vezi razlika u kvalitetu i kod uvozne robe. Shodno tome, važno je istaći da se mi u odnosu sa našim kooperantima proizvođačima trudimo da kvalitet bude adekvatno tretiran i da upravljamo kvalitetom. To znači da će te u našoj ponudi uvek videti jasno naznačen proizvod koji je domaće i kvalitetne proizvodnje. Tržište diktira cene, ali mi se trudimo da domaći proizvod uvek bude ispred uvoznog i tako dajemo podsticaj kvalitetnim proizvođačima, a istovremeno jačamo svest kupaca da kupuju domaće.